Bestuur

De stichting is opgericht in 2009.

Foto: bestuursleden SVvD met partijleider DOE partij Suriname

Bestuur SVvD met Carl

van links naar rechts: Graziella Boschmans, Henna Simson, Carl Breeveld, Jeane Parker, Hardley Mijnals, Mirjam Zimmerman

Foto is gemaakt door Ruben Timman van no words photography

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Dhr. Hardley Mijnals (Voorzitter)

Hardley is werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van gebouw gebonden installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Als vrijwilliger heeft hij diverse functies bekleed in zijn kerkelijke gemeente op het gebied van jeugd- en jongerenwerk, zowel op landelijk als plaatselijk niveau.

Mevr. Henna Simson (Secretaris)

Henna studeerde Nederlands 1e graad en is werkzaam in het onderwijs. Zij is medeoprichtster van Media Mundial, een stichting met als doel onderwijs te faciliteren door met leerlingen uit Rotterdam mediatheken te bouwen en in te richten in ontwikkelingslanden.

Mevr. Graziella Boschmans (Penningmeester)

Graziella studeerde Bedrijfskundige Informatica (BI) aan de Hogeschool voor Economische Studies te Rotterdam. Ze is werkzaam als BI consultant. In haar vrije tijd is ze actief in haar kerkelijke gemeente op het gebied van jongeren- en jong volwassen werk, zending en ontwikkelings samenwerking.

Mevr. Mirjam Zimmerman

Mirjam studeerde Bedrijfswiskunde en Informatica aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij is werkzaam als informatiemanager bij een landelijke non-profit organisatie. Tevens is zij samen met haar echtgenoot oprichter van stichting RIYOS. Een stichting die zich bezighoudt met de professionele opvang en begeleiding van kinderen in Suriname. In haar vrije tijd zet zij zich ook in Nederland in om minderbedeelde gezinnen te helpen.

Mevr. Jeane Parker

Jeane studeerde aan de Sociale Academie in Amsterdam, gevolgd door de studie Andragologie. Jeane heeft diverse functies bekleed in het onderwijs en werkte als adviseur op het gebied van diversiteitsvraagstukken. In haar woonplaats is zij als vrijwilliger betrokken bij een aantal zelforganisaties van vrouwen.